Díjmentes ajánlatkérés

Akciós klíma szereléssel 2024 – Klímaszerelés akár azonnal

2024. 03. 21., 14:21, Írta: Horváth Ferenc klímaszerelő mester

Tavaszi akciós klíma szereléssel

A szezon kezdetével, a legtöbb “klímás” cég elkezdi pörgetni a tavaszi akciókat. Ezek vonatkoznak a berendezésekre és a szolgáltatásokra is. Például a akciós klíma karbantartás, akciós készülékek és az akciós klíma szereléssel. Azonban nem szabad feltételek nélkül hinni ezeknek a hirdetéseknek. Sokszor lehet találkozni olyan hirdetésekkel, aminek utánaszámolva kiderül, hogy még anyagárban sem érheti meg. Itt már gyanakodni kell, a munka minőségére, és a felhasznált anyagok, gépek eredetére, valamint a “szerelő” jogosultságaira. A jó idő és a könnyű pénz reménye arra sarkallja a vállalkozó kedvűeket, hogy elkezdjék a klímaszerelés. Akár még a szükséges vizsgák, vagy a céges és egyéb háttér hiányában is. A biztonságunk érdekében, jobb elkerülni az ilyen embereket, és referenciával rendelkező szerelőt hívni. Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy töltse ki ajánlatkérő felületünket egy személyre szabott, ingyenes árajánlatért!

Rcool Econic 3 fehér klíma beltéri egység, fehér falon
Akciós klíma szereléssel – kiváló minőségű gép, melyet ajanlani szoktunk az Rcool Econic 3

Több készülék esetén akciós a klíma szereléssel?

A klíma disztribútorok és nagykereskedők, nem bánnak túl bőkezűen a kedvezményekkel. Ennek következményeképpen a kiskereskedők és a szerelők sem tudnak nagy kedvezményeket nyújtani. Általában egy több berendezéses komplex munkában mindenki igyekszik közeledni a megrendelő felől érkező, jogos kedvezményigényhez. Ilyen esetekben a munkadíjból szoktak lefaragni a vállalkozók. Szóval a kérdésre a válasz általánosan az, hogy több klíma szereléssel olcsóbb mint egyesével.

Akciós klíma szereléssel, erre bátran ajánljuk az Aux Delta Series sorozatot. A beltéri egység a falon helyezkedik el.
Akciós klíma szereléssel együtt? Válassza az AUX Delta Series gépeit, ha a megbízható működés mellett a design is fontos szempont!

A drágább valóban jobb, mint az olcsó klíma?

A régi mondás szerint ,, A minőséget meg kell fizetni! “. Ez az élet minden területén igaz, nem mindig az akciós klíma szereléssel a jó választás. Az ár mindenkinek fontos, de az ár / érték arány még egy picit fontosabb. Mindenképpen érdemes meghallgatni több véleményt, esetleg egy kicsit utána olvasni. Sajnos az évek alatt kialakult, hogy sokszor a szerelők 1-1 szerződött márkával foglalkoznak csak. Ezért képesek arra, hogy a megrendelőket rábeszéljék adott esetben egy silányabb minőségű, vagy egy túlárazott “akciós klímára”. Mindazonáltal, ha az ember megtalálja a megfelelő klímaszerelőt, aki szakmailag és üzletileg is elért már egy bizonyos szintre, annak a véleményét érdemes meghallgatni. Tematikusan nem lehet kijelenteni, hogy az olcsó klíma rosszabb, vagy hogy a drágább klíma jobb. Meg kell találni mindenkinek az árban és a minőségben legjobban hozzá illő berendezést. Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy töltse ki ajánlatkérő felületünket egy személyre szabott, ingyenes árajánlatért!

Szezonon kívül vajon van akciós klíma szereléssel?

A klímás fűtés a gazdaságosság és a komfort miatt, egyre elterjedtebb. Ennek viszont a következménye, hogy már nem tudunk szezonról beszélni. Az év minden szakában aktuális lehet az akciós klímaszereléssel. A klíma kereskedők nem szoktak szezonális akciókat csinálni. Így nem érdemes arra várni, hogy egy adott berendezés ára majd lefelé fog elmozdulni egy feltételezett holt időszakban. Sajnos a világban kialakult gazdasági helyzetben, ritka az, hogy bármi olcsóbb lenne. Ez alól a klíma sem kivétel.

Garancia akciós klímák esetében

A különböző webáruházak és kereskedelmi platformok (marketplace, jófogás, stb.) széles körben kínálnak lehetőséget, olcsó – akciós klíma vásárlására. Sajnos kételkednünk kell abban, hogy ugyanaz a klíma ami egy hivatalos kereskedőnél is kapható, az máshol az ár töredékéért beszerezhető. Azok a klímák amiket az ember egy valóban erre a forgalmazásra jogosult cégtől vásárol, csak arra tud a későbbiekben garanciát érvényesíttetni. A garanciának szinte minden esetben feltétele, a Klímavédelmi Hatóságnál regisztrált telepítési tanúsítvány, a karbantartási számlák és esetenként a telepítésről és a berendezésről szóló számla is. Ezért nagyon fontos, hogy klímát csak ellenőrzött forgalmazótól vásároljunk. Az “akciós klíma szereléssel” egy hangzatos főcím. De nem helyezhetjük előtérbe a legális kereskedelemből beszerzett, és jogilag tiszta beszereléssel szemben. Célszerű és legtöbb esetben olcsóbb, ha a klímaszerelő vásárolja meg a berendezést és ő adja el szereléssel együtt az ügyfélnek. Így bármi probléma adódik, ő fog eljárni az ügyben, és nem a megrendelőnek kell bajlódnia a garancia érvényesítésével.

Kérjen egy díj- és kötelezettségmentes árajánlatot

Az árajánlat gyorsan elkészül, több készülék árait bemutatjuk, és nem tartalmaz semmilyen rejtett költséget!