Díjmentes ajánlatkérés

Gree klíma és hőszivattyú – Mit érdemes tudni?

2024. 03. 18., 15:16, Írta: Horváth Ferenc klímaszerelő mester

Gree klíma – információk a gyártóról

A Gree klíma pár év alatt a világ egyik vezető klíma gyártója lett. A kezdetektől figyelnek az erős marketingre, és a megfelelő partnerhálózat kialakítására, ami mára már meg is látszik. Hiszen a Gree klímaszerelés árai erősen a felső közép kategóriába sorolhatók. Azt mindenki maga döntse el, hogy neki ez a márka megéri-e a plusz költséget? Más hasonlóan jó, vagy akár jobb gyártók alacsonyabb áraival szemben. Természetesen aki a Gree klíma berendezéseit választja, az egy több éves múltra visszatekintő, nagy és valóban piacvezető cég termékei közül vásárol és nem a kínálat aljáról. De vajon megéri-e a Gree klíma árak a többletköltségeket?

Gree konkurensek, vagy azonos gyártó?!

A piacon fellelhető berendezések egy jelentős része, hiába viselnek másik márkanevet, szintén a Gree gyárában készülnek. Sokan nem is gondolnák, hogy ameddig a berendezéseken rengeteg különböző matricát és márka jelzést találnak, addig a világon hozzávetőlegesen tíz darab gyártó van. Kifejezetten a Gree klíma árak magasabbak a bérgyártott berendezéseknél. Viszont ez feltételez egy magasabb minőséget is. A készülékek szállítása során, az évek alatt szerencsére kialakult egy olyan rendszer, amely gondosan ügyel arra, hogy ameddig a termékek beérkeznek kis hazánkba, ne essen semmi bajuk.

A hivatalosan Magyarországon forgalomba hozott Gree klímaberendezések doboza messziről felismerhető, hiszen a barna kartonra, feketével van rányomtatva a Magyar Országház és a gree klíma összes többi szükséges adata, valamint a logó.

Mire figyeljünk klímaszerelés során?

Sajnos az utóbbi években a márka árainak emelkedésével megjelentek azok a „kereskedők” akik engedélyek, számlák, és garancia nélkül árulnak olyan Gree termékeket, amiket nem erre a piacra szántak. Így a hatékonyságuk és élettartamuk is csekély, valamint garancia sajnos nincs a berendezésekre.

Kérjen tőlünk egy díj- és kötelezettségmentes árajánlatot, hogy garantáltan teljesen jogtiszta, és garanciálisan beszerelt klíma kerüljön otthonába!

Miért érdemes a Gree klíma márkát választani?

A Gree a megbízhatóság és a jó szerelhetőség egyik mintapéldánya. A formatervezésben igyekeznek követni a legújabb trendeket, és ez igaz a műszaki tartalomra is. A régi szögletes csillogós fehér beltéri egységeket, felváltották az újabb, színesebb, modernebb, szebb külsejű, valamint okosabb és hatékonyabb berendezések, hogy a készülékek minden igényt ki tudjanak elégíteni.

Gree klíma, egyedi sötét design beltéri egység egy nappali falán
Gree klíma, egyedi sötét design beltéri egység egy nappali falán

A márka készülékei alkalmasak a wifi vezérlésre, így bárhonnan a világból kényelmesen beállíthatjuk otthonunk hőmérsékletét. A mai gondolkodásunk egyre inkább arra tart, hogy szeretnénk az összes elektromos berendezésünket távolról is felügyelni és irányítani. A Gree klíma árak szerencsére szinte minden esetben tartalmazzák a wifi vezérléshez szükséges, beépített eszközöket. Így percről – percre figyelhetjük, és irányíthatjuk őket, igényeinknek megfelelően.

Szerviz háttér / alkatrész ellátottság

Gree klímaszerelés segítségére van a kiváló szerviz háttér és jó alkatrész ellátottság. Ezek miatt még azon is túl lehet lépni, hogy a rendkívül magas termelési kapacitás folytán, becsúszik néha 1-1 hibás Gree klíma. Azonban ilyenkor sem szabad kétségbe esni! Fel kell keresni a szerelőt, aki készségesen áll majd a rendelkezésre, mivel ott áll mögötte a forgalmazó, akinél akár csere készülék, vagy egyszerűbb esetben a javításhoz szükséges alkatrész is, azonnal a rendelkezésre áll.
Gree klímaszerelés a legtöbb esetben a sok éves szakmai tapasztalat miatt, mára már nem tartogat olyan váratlan problémákat, melyeket ne lehetne könnyű szerrel elhárítani.

Termékpalettájában a Gree a legkisebb lakossági split klímáktól, a hőszivattyúkon át, a nagy teljesítményű ipari folyadékhűtőkig, mindent felvonultat. Így a legkisebb helyiségtől, a legnagyobb ipari és irodakomplexumokig jelen tud lenni, hogy kielégítse a vásárlók igényeit. A teljes klíma termékpaletta megtalálható a márka weboldalán!

Összességében a Gree klíma árak magasra vannak pozícionálva. Ám de megbízható márkáról van szó, nem véletlen, hogy bármerre megyünk a világban, találkozhatunk a márkával.

Kérjen egy díj- és kötelezettségmentes árajánlatot

Az árajánlat gyorsan elkészül, több készülék árait bemutatjuk, és nem tartalmaz semmilyen rejtett költséget!